Menyang kontèn

Baturaja Timur, Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baturaja Timur, Ogan Komering Ulu
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.01.14 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu {{{nama dati2}}}]]

Baturaja Timur iku kacamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu