Kabupatèn Ogan Komering Ulu Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Ogan Komering Ulu Wétan
Lambang Ogan Komering Ulu Wétan
Lambang Ogan Komering Ulu Wétan
Motto: "---"
Lokasi Sumatera Selatan Kabupatèn Ogan Komering Ulu Timur
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Martapura
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

3.597 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Wétan iku kabupatèn ing propinsi Sumatra Kidul, kutha Martapura iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 3.597 km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki sejatine kasil pemekaran saking kabupatèn Ogan Komering Ulu.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Timur ketata saking 10 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

  1. Belitang
  2. Belitang II
  3. Belitang III
  4. Buay Madang
  5. Buay Pemuka Peliung
  6. Cempaka
  7. Madang Suku I
  8. Madang Suku II
  9. Martapura
  10. Semendawai Suku III

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia