Belitang III, Ogan Komering Ulu Timur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belitang III, Ogan Komering Ulu Timur
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.08.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu Timur {{{nama dati2}}}]]

Belitang III iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ulu Timur, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ulu Timur