Belitang III, Ogan Komering Ulu Timur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belitang III, Ogan Komering Ulu Timur
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu Timur {{{nama dati2}}}]]

Belitang III iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ulu Timur, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ulu Timur