Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Motto: "---"
Lokasi Sumatera Selatan Kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Muaradua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul iku kabupatèn ing propinsi Sumatra Kidul, kutha Muaradua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki sejatine kasil pemekaran saking kabupatèn Ogan Komering Ulu.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul ketata jroning 10 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Banding Agung
  2. Buay Pemaca
  3. Buay Runjung
  4. Buay Sandang Aji
  5. Kisam Tinggi
  6. Mekakau Ilir
  7. Muaradua
  8. Muaradua Kisam
  9. Pulau Beringin
  10. Simpang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Sumatra Kidul

Cithakan:Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia