Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Motto: "---"
Lokasi Sumatera Selatan Kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Muaradua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul iku kabupatèn ing propinsi Sumatra Kidul, kutha Muaradua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki sejatine kasil pemekaran saking kabupatèn Ogan Komering Ulu.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul ketata jroning 10 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Banding Agung
  2. Buay Pemaca
  3. Buay Runjung
  4. Buay Sandang Aji
  5. Kisam Tinggi
  6. Mekakau Ilir
  7. Muaradua
  8. Muaradua Kisam
  9. Pulau Beringin
  10. Simpang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumatra Kidul

Cithakan:Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia