Banding Agung, Ogan Komering Ulu Selatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banding Agung, Ogan Komering Ulu Selatan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Banding Agung iku kecamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan