Buay Sandang Aji, Ogan Komering Ulu Selatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buay Sandang Aji, Ogan Komering Ulu Selatan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu Selatan {{{nama dati2}}}]]

Buay Sandang Aji iku kacamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Selatan