Lubuk Batang, Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubuk Batang, Ogan Komering Ulu
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lubuk Batang iku kacamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu