Lubuk Batang, Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubuk Batang, Ogan Komering Ulu
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu {{{nama dati2}}}]]

Lubuk Batang iku kacamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu