Sosoh Buay Rayap, Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sosoh Buay Rayap, Ogan Komering Ulu
Nagara Indonésia

Sosoh Buay Rayap iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ulu, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ulu