Tanjung Raja, Ogan Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Raja, Ogan Ilir
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Ilir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tanjung Raja iku kecamatan ing kabupatèn Ogan Ilir, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Ilir