Rantau Alai, Ogan Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rantau Alai, Ogan Ilir
Nagara Indonésia

Rantau Alai iku kecamatan ing kabupaten Ogan Ilir, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Ilir