Kutha Binjai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Binjai
Lambang Kutha Binjai.jpg
Lambang Kutha Binjai
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatra Utara Kota Binjai.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:H.M. Ali Umri
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

90,23 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 223.535 (April 2003)
+/- 2.506 jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Binjai iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Utara Indonésia. Jembar wewengkon kutha iki ± 90,23 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

03°03'40" - 03°40'02" Lintang lor lan 98°27'03" - 98°39'32" Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Binjai ketata saking 5 kacamatan, 37 kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Binjai Kidul
  2. Binjai Kulon
  3. Binjai Kutha
  4. Binjai Lor
  5. Binjai Wétan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]