Kabupatèn Labuhanbatu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Labuhan Batu
120px
Lambang Labuhan Batu
Motto: "---"
300px
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Rantau Prapat
Bupati: HT Milwan
Wakil Bupati: H Sudarwanto
Jembar
 - Total:

9.223,18 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

22 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 840.382 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Batak, wong Melayu lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindhu lan Buddha
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kabupatèn Labuhan Batu iku kabupatèn ing Propinsi Sumatra Lor, kutha Rantau Prapat iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 9.223,18 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Labuhan Batu ketata jroning 22 kacamatan, --- kalurahan lan --- désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Aek Kuo
  2. Aek Natas
  3. Bilah Barat
  4. Bilah Hilir
  5. Bilah Hulu
  6. Kampung Rakyat
  7. Kota Pinang
  8. Kualuh Hilir
  9. Kualuh Hulu
  10. Kualuh Leidong
  11. Kualuh Selatan
  12. Marbau
  13. Na IX-X
  14. Panai Hilir
  15. Panai Hulu
  16. Panai Tengah
  17. Pangkatan
  18. Rantau Selatan
  19. Rantau Utara
  20. Silangkitang
  21. Sungai Kanan
  22. Torgamba

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Labuhan Batu