Kutha Padang Sidempuan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Padang Sidempuan
Lambang Kota Padang Sidempuan.jpg
Lambang Kutha Padang Sidempuan
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatra Utara Kota Padangsidempuan.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

114,65 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 187.818 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Padang Sidempuan iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Utara. Jembar wewengkon kutha iki ± 114,65 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Padang Sidempuan ketata saking 5 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Padang Sidempuan Batu Nadua
  2. Padang Sidempuan Hutaimbaru
  3. Padang Sidempuan Kidul
  4. Padang Sidempuan Kidul Wétan
  5. Padang Sidempuan Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]