Kutha Sabang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Sabang
Gapang Beach, Sabang, Aceh.jpg
Official logo of Kutha Sabang
Logo
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Indonésia" nor "Template:Location map Indonésia" exists.Tlatah Kutha Sabang ing Indonésia
Coordinates: 5°50′N 95°18′E / 5.833°N 95.300°E / 5.833; 95.300
Nagara Indonésia
Provinsi Aceh
Government
 • Walikutha Munawar Liza
Area
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Population (2008[1])
 • Total 35.220
 • Density Cithakan:Hid300/km2 (Cithakan:Hid770/sq mi)
Time zone WIB (UTC+7)
Area code(s) +62 652
Website www.sabangkota.go.id

Kutha Sabang, punika satunggiling kuthamadya ingkang dunungipun wonten ing Pulo Weh. Sabang punika zona ékonomi bébas saka laladan Indonésia ingkang dumunung wonten ing paling kilèn piyambak.

  • Wiyaripun Tlatah: 200 km²
  • Padunung,: 24.413 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ http://www.nad.go.id Jumlah Penduduk
  2. ^ "Perpres No. 6 Tahun 2011". 2011-02-17. Retrieved 2011-05-23. 
Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sabang&oldid=1016311"