Kutha Sabang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Sabang
Gapang Beach, Sabang, Aceh.jpg
Official logo of Kutha Sabang
Logo
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
[[file:Cithakan:Location map Indonésia|240px|Kutha Sabang is located in Cithakan:Location map Indonésia]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Indonésia|6x6px|Kutha Sabang|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.">Kutha Sabang
Tlatah Kutha Sabang ing Indonésia
Coordinates: 5°50′N 95°18′E / 5.833°L 95.300°W / 5.833; 95.300
Nagara Indonésia
Provinsi Aceh
Government
 • Walikutha Munawar Liza
Area
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Population (2008[1])
 • Total 35.220
 • Density Cithakan:Hid300/km2 (Cithakan:Hid770/sq mi)
Time zone WIB (UTC+7)
Area code(s) +62 652
Website www.sabangkota.go.id

Kutha Sabang, punika satunggiling kuthamadya ingkang dunungipun wonten ing Pulo Weh. Sabang punika zona ékonomi bébas saka laladan Indonésia ingkang dumunung wonten ing paling kilèn piyambak.

  • Wiyaripun Tlatah: 200 km²
  • Padunung,: 24.413 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ http://www.nad.go.id Jumlah Penduduk
  2. ^ "Perpres No. 6 Tahun 2011". 2011-02-17. Retrieved 2011-05-23. 
Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sabang&oldid=1016311"