Kutha Sabang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Sabang
Gapang Beach, Sabang, Aceh.jpg
Official logo of Kutha Sabang
Logo
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
NagaraIndonésia
ProvinsiAceh
Pamaréntahan
 • WalikuthaMunawar Liza
Laladan
 • Gunggung118 km2 (46 sq mi)
Cacah warga (2008[1])
 • Gunggung35.220
 • Pepadhet300/km2 (770/sq mi)
Zona wektuWIB (UTC+7)
Kodhe laladan+62 652
Situs wèbwww.sabangkota.go.id

Kutha Sabang, punika satunggiling kuthamadya ingkang dunungipun wonten ing Pulo Weh. Sabang punika zona ékonomi bébas saka laladan Indonésia ingkang dumunung wonten ing paling kilèn piyambak.

  • Wiyaripun Tlatah: 200 km²
  • Padunung,: 24.413 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia