Kutha Subulussalam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Subulussalam)
Kutha Subulussalam
Lambang Kota Subulussalam.png
Lambang Kutha Subulussalam
Moto: Sada Kata


Lokasi Aceh Kota Subulussalam.svg
Peta lokasi Kutha Subulussalam di Acèh
Koordinat:
Propinsi Acèh
Tanggal peresmian 2 Januari 2007
Pamaréntahan
 - APBD -
Luas 1.391 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 60.298 [1]
 - Kepadatan 44
Démografi
 - Kode area telepon 0627
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web -

Koordinat: 2°43′N 97°55′E / 2.717°N 97.917°E / 2.717; 97.917

Kutha Subulussalam iku sawijining kutha ing provinsi Acèh, Indonésia. Kutha iki diwangun miturut Undhang-Undhang Nomer 8 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007. Kutha iki minangka pamekaran saka Kabupatèn Acèh Singkil.

Géografi[besut | besut sumber]

Wates-wates wewengkon[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: Kacamatan Lawe Alas, Kabupatèn Acèh Kidul-wétan lan Kabupatèn Dairi, Sumatra Lor
ing sisih kidul karo: Kacamatan Singkohor lan Suro Baru, Kabupatèn Acèh Singkil
ing sisih kulon karo: Kacamatan Trumon lan Trumon Wétan, Kabupatèn Acèh Kidul
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Dairi lan Kabupatèn Pakpak Bharat, Sumatra Lor

Walikutha[besut | besut sumber]

  1. H. lamat, SE (PJ Walikota)
  2. Drs. H. Marthin Desky, MM (PJ Walikota) [2]
  3. Merah Sakti Kombih, SH (walikota)-H. Affan Alfian Bintang, SE (wakil walikota)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

http://blog.subulussalam.net http://subulussalam.co.cc

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia