Kabupatèn Pidie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Pidie
100px

Lambang Kabupatèn Pidie
Lokasi Aceh Kabupaten Pidie.svg

Peta lokasi Kabupatèn Pidie
Koordinat : 4,30 - 4,6 LU
95,75 - 96,20 BT[1]
Motto: -
Provinsi Aceh
Kutha krajan Sigli
Jembar 4160.55
Pedunung  
 · Cacahé 742019
 · Kapadhetan 136 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 23
 · Désa/kelurahan 946
Dhasar hukum {{{dasar hukum}}}
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0653
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 487.385.829.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.pidiekab.go.id/

Pidie

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Cacad sitiran: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng gambaran
Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Pidie&oldid=1018851"