Kabupatèn Pidie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
100px

Lambang {{{jeneng}}}
Lokasi Aceh Kabupaten Pidie.svg

Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat : 4,30 - 4,6 LU
95,75 - 96,20 BT[1]
Motto: -
Provinsi Acèh
Kutha krajan Sigli
Jembar 4160.55
Pedunung  
 · Cacahé 742019
 · Kapadhetan 136 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 23
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum {{{dasar hukum}}}
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0653
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 487.385.829.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.pidiekab.go.id/

Pidie

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng gambaran

Cithakan:Nanggröe Acèh Darussalam