Kutha Banda Acèh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Kutha krajan propinsi Banda Aceh, kotamadya punika kutha krajan: propinsi Nanggroe Aceh Darussalam. Riyin kitha punika anami Kutaraja.

  • Wiyaripun Tlatah: 71 km²
  • Padunung,: 300.000 jiwa.
  • Propinsi: NAD

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia