Kabupatèn Acèh Kulon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Acèh Kulon
Lambang Kabupaten Aceh Barat.png

Lambang Kabupatèn Acèh Kulon
Lokasi Aceh Kabupaten Aceh Barat.svg

Peta lokasi Kabupatèn Acèh Kulon
Koordinat : 04°61'-04°47' LU
95°00'- 86°30' BT
Motto:
Provinsi Acèh
Kutha krajan Meulaboh, Johan Pahlawan
Jembar 2927.95
Pedunung  
 · Cacahé 176199
 · Kapadhetan 73 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 12
 · Désa/kelurahan 321
Dhasar hukum UURI Nomor 7 (Darurat) Tahun 1956
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0655
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 367.377.754.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.acehbaratkab.go.id/

Koordinat: 4°27′N, 96°11′E Kabupatèn Acèh Kulon iku sawijining kabupatèn ing Provinsi Acèh, Indonésia.

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia