Kabupatèn Acèh Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Acèh Wétan
Lambang Kabupaten Aceh Timur.png

Lambang Kabupatèn Acèh Wétan
Lokasi Aceh Kabupaten Aceh Timur.svg

Peta lokasi Kabupatèn Acèh Wétan
Koordinat : -
Motto: Udep Sare Mate Sjahid'
Provinsi Acèh
Kutha krajan Idi Rayeuk
Jembar 6906
Pedunung  
 · Cacahé 352927
 · Kapadhetan 52 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 22
 · Désa/kelurahan 580
Dhasar hukum -
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0646
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 441.119.241.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.acehtimurkab.go.id/

Koordinat: 4°37′N, 97°37′E

Lokasi Aceh Kabupaten Aceh Timur.svg

Aceh Wétan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia