Kutha Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Serang
Motto: ""
Gambar:Lokasi Kabupatèn Serang.jpg
Dina Dadi: ...
Walikutha: Asmudji Hw
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

-
-
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha, Basa Jawa Serang lan Basa Indonésia

Kutha Serang iku salahsiji kutha ing Propinsi Banten Sekaligus Kutha krajan Propinsi Banten.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Serang ketata saking 6. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Serang
  2. Kacamatan Cipocok Jaya
  3. Kacamatan Takyakan
  4. Kacamatan Curug
  5. Kacamatan Walantaka
  6. Kacamatan Kasemen

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Banten


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Serang&oldid=1046463"