Kutha Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Serang
Motto: ""
Gambar:Lokasi Kabupatèn Serang.jpg
Dina Dadi: ...
Walikutha: Asmudji Hw
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

-
-
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha, Basa Jawa Serang lan Basa Indonésia

Kutha Serang iku salah siji kutha ing Provinsi Banten Sekaligus Kutha krajan Provinsi Banten.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Serang ketata saking 6. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Serang
  2. Kacamatan Cipocok Jaya
  3. Kacamatan Takyakan
  4. Kacamatan Curug
  5. Kacamatan Walantaka
  6. Kacamatan Kasemen

Uga delengen[besut | besut sumber]

Banten