Kutha Cilegon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Cilegon
Lambang Kota Cilegon.jpg
Lambang Kutha Cilegon
Motto: ""
Locator kota cilegon.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: Tb.Aat Syafaat
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

175,5 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

8 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 327.866 (2003)
+/- 1.868 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Cilegon iku salahsiji kutha ing Propinsi Banten. Luas wewengkon kutha iki ± 175,5 Km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Cilegon ketata saking 8 kacamatan, 43 kalurahan/désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Cibeber
  2. Kacamatan Cilegon
  3. Kacamatan Citangkil
  4. Kacamatan Ciwandan
  5. Kacamatan Grogol
  6. Kacamatan Jombang
  7. Kacamatan Pulomerak
  8. Kacamatan Purwakarta

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Cilegon&oldid=1102442"