Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
{{Kristen}}
[[Gambar:P52 recto.jpg|thumb|174px|right|<center>II]]
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku bagéyanpérangan saka kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
 
Kitab-kitab Injil ya iku:
<!--# [[Para Rasul]]
-->
{{commonscatCommons category|Gospels}}
 
{{Alkitab}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Injil| ]]
[[Kategori:Kitab Suci]]
[[Kategori:Tembung lan pitembungan Arab]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi