Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku bagéyan saka kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
 
Kitab-kitab Injil yaikuya iku:
# [[Injil Matius]]
# [[Injil Markus]]
 
{{commonscat|Gospels}}
 
{{stub}}
 
{{Alkitab}}
 
[[Kategori:Tembung lan frasa Arab]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi