Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kg:Nsangu ya mbote
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: fr:Évangiles)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kg:Nsangu ya mbote)
[[ja:福音書]]
[[ka:სახარება]]
[[kg:Nsangu ya mbote]]
[[ko:복음서]]
[[la:Evangelium]]
40.678

besutan

Menu navigasi