Surat Al Mumtahanah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Al Mumtahanah
الممتحنة
Informasi
Makna Wong wadon kang diuji
Klasifikasi Madaniyah
Surat ka 60
Juz Juz 28
Statistik
Gunggung ruku' 2 ruku'
Gunggung ayat 13 ayat

Surat Al Mumtahanah (basa Arab:الممتحنة, "Wong wadon kang diuji") yaiku surat ka-60 ing Al Qur'an. Surat iki kagolong surat Madaniyah lan isine 13 ayat. Diarani Al Mumtahanah kang tegese Wanita kang diuji dijupuk saka tembung Famtahinuuhunna kang ana ing ayat ka-10 surat iki.


Surat Sadurungė:
Surat Al Hasyr
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat As Saff
Surat 60