Surat Maryam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maryam
Maryam.png
Gambar:Surah Maryam.png
Informasi
Makna Maryam (Maria)
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 19
Juz Juz 16
Statistik
Gunggung ayat 98 ayat
Ayat Sajdah Ayat 58

Surat Maryam (Arab سورة مريم) iku surat kaping 19 Al-Qur’an. Surat iki kabangun saka 98 ayat. Isiné bab Maryam, ibu Nabi Isa.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Al Kahfi
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Thaha
Surat 19


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Maryam&oldid=813363"