Surat Al Hijr

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
al-Hijr
الحجر
Gambar:Al-Hijr.png
Informasi
Makna Al-Hijr
(Jeneng gunung ing negri Tsamud)
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 15
Juz Juz 13 (ayat 1)
Juz 14 (ayat 2-99)
Statistik
Gunggung ayat 99 ayat

Surat Al Hijr (Arab سورة الحجر) iku surat kaping 15 Al-Qur’an mawa 99 ayat. Surat iki surat Mekkah. Isiné bab …

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Republik Indonesia


Surat Sadurungė:
Surat Ibrahim
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat An Nahl
Surat 15


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Al_Hijr&oldid=813360"