Surat Al Hasyr

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
al-Hasyr
El7ashr.png
Informasi
Makna Pengusiran
Klasifikasi Madaniyah
Surat ka 59
Juz Juz 28
Statistik
Gunggung ruku' 3 ruku'
Gunggung ayat 24 ayat

Surah Al-Hasyr (Arab: الحشر , "Pengusiran") yaiku surat ka-59 ing Al-Qur'an. Surat iki kagolong surat Madaniyah kang isiné 24 ayat. Diarani Al Hasyr kang tegese pengusiran dijupuk saka tembung Al Hasyr kang ana ing ayat ka-2 ing surat iki. Ing surat iki dicritakake pengusiran suku Yahudi kang arane Bani Nadhir kang manggon ing Madinah.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Al Mujaadilah
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Mumtahanah
Surat 59
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Al_Hasyr&oldid=833962"