Surat Al Israa’

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
al-Isra'
Elsharh.png
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Informasi
Makna Perjalanan Malam
Nami sanès Bani Isra'il (Katurunan Isra'il)
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 17
Juz Juz 15
Statistik
Gunggung ayat 111 ayat

Surat Al Israa’ (Arab سورة الإسرا) iku surat kaping 17 Al-Qur’an mawa 111 ayat. Isiné bab perjalanan Nabi Muhammad menyang "mesjid sing paling adoh" utawa Mesjid Al Aqsa ing Al Quds (Yerusalem).


Rujukan[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat An Nahl
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Kahfi
Surat 17


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Al_Israa’&oldid=867272"