Surat Al Lail

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
al-Lail
Allayl.png
Gambar:Al-Lail.png
Informasi
Makna Wengi
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 92
Juz Juz 30
Statistik
Gunggung ruku' 1 ruku'
Gunggung ayat 21 ayat

Surah Al-Lail (basa Arab:الّيل, al-Layl, "Wengi") iku surat ka-92 jroning al-Qur'an. Surat iki dumadi saka 21 ayat, kalebu golongan surat Makkiyah, diudhunaké sawisé Surah Al-A’la. Surat iki dijenengaké Al Lail (wengi), dijupuk saka tembung Al Lail sing ana ing ayat pisanan surat iki.


Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Asy-Syams
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Ad Duha
Surat 92
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Al_Lail&oldid=831679"