Surat Az Zukhruf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
az-Zukhruf
Alza7'raf.png
Gambar:Az-Zukhruf.png
Informasi
Makna Perhiasan
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 43
Juz Juz 25
Statistik
Gunggung ruku' 7 ruku
Gunggung ayat 89 ayat

Surah Az-Zukhruf (Arab: الزخرف , "Pepaès") iku surat ka-43 jroning al-Qur'an. Surat iki kagolong surat makkiyah, dumadi saka 89 ayat. Dijenengaké Az-Zukhruf sing maknané Pepaès amarga tembung Az-Zukhruf sing ana ing ayat 35 surat iki. Ayat iki negasaké yèn bandha ora bisa didadèkaké dhasar kanggo ngukur dhuwur cendhèké derajat manungsa, amarga bandha iku minangka pepaès ing kauripan donya, dudu kasenengan akhirat.


Pokok-Pokok Isi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Asy Syuura
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Ad-Dukhan
Surat 43
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Az_Zukhruf&oldid=828977"