Surat An Nahl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
an-Nahl
النّحل
Gambar:An-Nahl.png
Informasi
Makna Lebah
Nami sanès an-Ni'am (Nikmat-Nikmat)
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 16
Juz Juz 14
Statistik
Gunggung ayat 128 ayat
Ayat Sajdah Ayat 50

Surat An Nahl (Arab سورة النحل) iku surat kaping 16 Al-Qur’an. Surat iki kabangun saka 128 ayat.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Republik Indonesia


Surat Sadurungė:
Surat Al Hijr
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Israa’
Surat 16
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_An_Nahl&oldid=820073"