Surat Fushshilat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fussilat
Foselat.png
Gambar:Fussilat.png
Informasi
Makna Sing Dijelasaké
Nami sanès Ha Mim as-Sadjah
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 41
Juz Juz 24 (ayat 1-46)
Juz 25 (ayat 47-54)
Statistik
Gunggung ruku' 5 ruku
Gunggung ayat 54 ayat
Ayat Sajdah Ayat 38

Surat Fushshilat (Arab: فصّلت, "Sing dijelasaké") iku surat ka-41 jroning al-Qur'an. Surat iki dumadi saka 54 ayat lan klebu golongan surat-surat Makkiyah. Surat sing diturunaké sawisé Surat Al Mu’min iki dijenengaké Fushshilat (Sing Dijelasaké) dijupuk saka tembung Fushshilat sing ana ing wiwitan surat iki.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Mukaddimah Terjemahan Al Qur'an versi Depag RI

Surat Sadurungė:
Surat Al Mu’min
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Asy Syuura
Surat 41
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Fushshilat&oldid=827068"