Surat Shaad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sad38
ص
Gambar:Sad(38).png
Informasi
Makna Ṣad
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 38
Juz Juz 23
Statistik
Gunggung ruku' 5 ruku
Gunggung ayat 88 ayat
Ayat Sajdah Ayat 24
Gambar:Sura Sad.jpg
Mushaf Surah Sad ayat 62-64 dari akhir abad ke-9 M

Surat Shaad (Arab: ص , "Ṣad") iku surat ka-38 jroning al-Qur'an. Surat sing dumadi saka 88 ayat iki klebu golongan surat Makkiyah lan diturunaké sawisé surat Al-Qamar. Dijenengaké Shaad amarga surat iki diwiwiti kanthi aksara Shaad.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Mukaddimah terjemahan Al Qur'an versi Depag RI

Surat Sadurungė:
Surat As-Saffat
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Az-Zumar
Surat 38
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Shaad&oldid=827042"