Surat Al Mu’minuun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
al-Mu'minun
Almo2menon.png
Sura23.pdf
Informasi
Makna Wong-wong sing iman
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 23
Juz Juz 18
Statistik
Gunggung ruku' 6 ruku
Gunggung ayat 118 ayat

Surat Al Mu’minuun (Arab سورة المؤمنون) iku surat kaping 23 Al-Quran mawa 118 ayat. Isiné bab …

Referensi[sunting | sunting sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Republik Indonesia


Surat Sadurungė:
Surat Al Hajj
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat An Nur
Surat 23