Surat Yaasiin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ya Sin
يس
Gambar:Ya-Sin.png
Informasi
Makna Ya Sin
Nami sanès Man'amah
Rafi'ah Khafizah
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 36
Juz Juz 22 (ayat 1-21)
Juz 23 (ayat 22-83)
Statistik
Gunggung ruku' 5 ruku
Gunggung ayat 83 ayat

Surah Ya Sin (basa Arab:يس) iku surat ka-36 Jroning al-Qur'an.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Fatir
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat As-Saffat
Surat 36
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Yaasiin&oldid=826976"