Surat Thaha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ta Ha
253px
Gambar:Ta-Ha.png
Informasi
Makna Ta Ha
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 20
Juz Juz 16
Statistik
Gunggung ayat 135 ayat

Surat Thaha utawa Surat Toha (Arab سورة طه) iku surat kaping 20 Al-Quran mawa 135 surat. Isiné bab …

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Republik Indonesia


Surat Sadurungė:
Surat Maryam
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Anbiyaa’
Surat 20


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Thaha&oldid=813364"