Surat Ath Thuur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
at-Tur
الطّور
Gambar:At-Tur.png
Informasi
Makna Bukit
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 52
Juz Juz 27
Statistik
Gunggung ruku' 2 ruku
Gunggung ayat 49 ayat

Surah At-Tur (basa Arab:الطور) yaiku surat ka-52 sajroningAl-Qur'an. Surat iki kagolong surat Makkiyah kang kaperang dumadi 49 ayat. Diarani at-Tur nduweni makna Paredèn kajupuk saka tembung At-Tur kang kasebut ana ing ayat pungkasan surat Ath Thuur.Uga sinebut bukit yaiku bukit Sinai kang dumunung ana ing semenanjung Sinai, tlatah Nabi Musa narima wahyu saka Allah.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Adz Dzaariyat
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat An Najm
Surat 52
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Ath_Thuur&oldid=833437"