Madaniyah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Madaniyah iku istilah kanggo ayat Al Qur'an sing diturunaké ing Madinah utawa diturunaké sawisé Rasulullah SAW hijrah menyang Madinah. Sawijining surat bisa dumadi saka ayat-ayat sing diturunaké ing Madinah sacara sakabèhané, nanging bisa uga sebagéan diturunaké ing Mekkah (Makkiyah).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Madaniyah&oldid=821383"