Universitas Brawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Universitas Brawijaya

World Class Entrepreneurial University
Diadegaké 5 Januari 1963
Jenis Universitas Negeri
Rèktor Prof. Dr. Ir. Yogi Sugito
Mahasiswa 30.278
Kampus 1.813.664m²
Lokasi Malang, Indonesia
Warna Biru Cithakan:Color box
Julukan UB
Maskot Join UB, Be The Best
Situs web www.ub.ac.id

Universitas Brawijaya utawa UNBRA utawa UNIBRAW iku sawijining universitas negeri ing Kutha Malang, Indonésia. Universitas Brawijaya (disingkat UB) diresmèkaké minangka Universitas Negeri ing taun 1963. Wektu iki UB nduwèni mahasiswa sing cacahé luwih saka 30 èwu saka manka strata wiwit saka Program Pendidikan Vokasi (Diploma), Program Sarjana, Program Magister lan Program Dhoktor saliyané Program Spesialis lan Program Pendidikan Profesi sing sumebar jroning 12 Fakultas lan 2 Program.

Fakultas[besut | besut sumber]

Kampus Universitas Brawijaya

* Fakultas Hukum [1]

* Fakultas Ekonomi dan Bisnis [2]

* Fakultas Ilmu Administrasi [3]

* Fakultas Pertanian [4]

* Fakultas Peternakan [5]

* Fakultas Teknik [6]

* Fakultas Kedhokteran [7]

* Fakultas Perikanan dan Ilmu Kelautan [8]

* Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam [9]

* Fakultas Teknologi Pertanian [10]

* Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Pulitik [11]

* Fakultas Ilmu Budaya [12]

* Program Kedhokteran Hewan

* Program Teknologi Informasi dan Ilmu Komputer

* Program Pendidikan Vokasi

* Program Pascasarjana

Pranala njaba[besut | besut sumber]