Politèknik Pertanian Negri Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Politèknik Pertanian Negri Samarinda
Logo Politèknik Pertanian Negeri Samarinda
Diadegaké 2007
Rèktor ?
Lokasi Samarinda, Kalimantan Wétan
Situs web / www.poltanesa.ac.id

Politèknik Pertanian Negri Samarinda iku sawijining paguron dhuwur negri sing dumunung ing Kutha Samarinda, Kalimantan Wétan, Indonésia.