Politèknik Pertanian Negri Samarinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politèknik Pertanian Negri Samarinda
Logo Politèknik Pertanian Negeri Samarinda
Diadegaké2007
Rèktor?
LokasiSamarinda, Kalimantan Wétan
Situs web/ www.poltanesa.ac.id

Politèknik Pertanian Negri Samarinda iku sawijining paguron dhuwur negri sing dumunung ing Kutha Samarinda, Kalimantan Wétan, Indonésia.