Politèknik Negri Lhokseumawe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politèknik Negri Lhokseumawe
RèktorIr. Ramli Usman
LokasiLhokseumawe, Acèh
Situs webhttp://www.pnl.ac.id

Politèknik Negri Lhokseumawe (PNL), iku Paguron Dhuwur sing ana ing Lhokseumawe, Acèh Lor.

Politèknik Negri Lhokseumawe diadegaké ing taun 1985, wiwitané kanthi jeneng Politeknik Unsyiah minangka péranganing Universitas Syiah Kuala.