Politèknik Negri Lhokseumawe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Politèknik Negri Lhokseumawe
Rèktor Ir. Ramli Usman
Lokasi Lhokseumawe, Acèh
Situs web http://www.pnl.ac.id

Politèknik Negri Lhokseumawe (PNL), iku Paguron Dhuwur sing ana ing Lhokseumawe, Acèh Lor.

Politèknik Negri Lhokseumawe diadegaké ing taun 1985, wiwitané kanthi jeneng Politeknik Unsyiah minangka péranganing Universitas Syiah Kuala.