Institut Seni Indonesia Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Institut Seni Indonesia Denpasar
Rèktor Prof.Dr. I Wayan Rai S., M.A.
Lokasi Denpasar
Situs web http://www.isi-dps.ac.id

Institut Seni Indonésia Denpasar Institut Seni Indonésia (ISI) Denpasar iku perguruan tinggi seni sing diadani déning Departemen Pendhidhikan Nasional (saiki Kametrian Pendhidhikan lan Kabudayan). ISI Denpasar diadegaké lelandhesan Kaputusan Présidhèn Républik Indonésia Nomer 33 Taun 2003 tanggal 26 Mèi 2003 wujud integrasi saka Sekolah Tinggi Seni Indonésia (STSI) Denpasar lan Program Studi Seni Rupa lan Désain (PSSRD) Universitas Udayana.

STSI Denpasar wiwitané ajeneng Akademi Seni Jogèd Indonésia (ASTI) Denpasar, diadegaké déning Pamaréntah Laladan Provinsi Bali ing tanggal 28 Januari 1967 lelandhesan Dudutan Gubernur Kepala Laladan Tingkat I Bali Nomor 2/Pem/5/I/a/1967, saka prakarsa Majelis Pertimbangan lan Pembinaan Kabudayan (Listibya).

Program Studi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]