Universitas Riau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Riau
Logo univ riau.jpg
RèktorProf. Dr. Ashaluddin Jalil, MS
LokasiPekanbaru, Riau, Indonésia
Situs webhttp://www.unri.ac.id

Universitas Riau, kasingkat UR, ya iku perguruan tinggi negri ing Pekanbaru, Indonésia, kang diadhekaké ing 25 September 1962. Rektor ing taun 2006 nganti saprene ya iku Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS. Lan uga dhèwèké njabat ing peride 2010-2014.

Gedung Fakultas Kedhokteran UNRI

Sajarah[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:PTN Ing Indonésia