Universitas Riau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Universitas Riau
Logo univ riau.jpg
RèktorProf. Dr. Ashaluddin Jalil, MS
LokasiPekanbaru, Riau, Indonésia
Situs webhttp://www.unri.ac.id

Universitas Riau, kasingkat UR, yaiku perguruan tinggi negri ing Pekanbaru, Indonésia, kang diadhekaké ing 25 September 1962. Rektor ing taun 2006 nganti saprene yaiku Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS. Lan uga dhèwèké njabat ing peride 2010-2014.

Gedung Fakultas Kedhokteran UNRI

Sajarah[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:PTN Ing Indonésia