Universitas Riau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Universitas Riau
Logo univ riau.jpg
Diadegaké 25 September 1962
Rèktor Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS
Lokasi Pekanbaru, Riau, Indonésia
Situs web http://www.unri.ac.id

Universitas Riau, kasingkat UR, ya iku perguruan tinggi negri ing Pekanbaru, Indonésia, kang diadhekaké ing 25 September 1962. Rektor ing taun 2006 nganti saprene ya iku Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS. Lan uga dhèwèké njabat ing peride 2010-2014.

Gedung Fakultas Kedhokteran UNRI

Sejarah[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:PTN Ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Universitas_Riau&oldid=1101245"