Politeknik Negeri Ujung Pandang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik Negeri Ujung Pandang
Gambar:Logo PNUP.jpg
Diadegaké 1987
Jenis Universitas nagari
Rèktor DR. Pirman, MSi
Mahasiswa 2.500 (data taun 2011)
Lokasi Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia
Warna Hitam
Situs web www.poliupg.ac.id

Politeknik Negeri Ujung Pandang iku siji pawiyatan luhur nagari sing mapan ana ing Kutha Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia.

Sadurungé, perguruan tinggi iki wujud péranganing Universitas Hasanuddin (Unhas). Sanadyan wis nadeg dhéwé, kampus Peliteknik Negeri Makassar isih tetep dumunung ing pérangan sisih kulon Kampus Unhas.

Pranala njaba[besut | besut sumber]