Politeknik Negeri Ujung Pandang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik Negeri Ujung Pandang
Gambar:Logo PNUP.jpg
Diadegaké1987
JenisUniversitas nagari
RèktorDR. Pirman, MSi
Mahasiswa2.500 (data taun 2011)
LokasiMakassar, Sulawesi Kidul, Indonésia
WarnaHitam
Situs webwww.poliupg.ac.id

Politeknik Negeri Ujung Pandang iku siji pawiyatan luhur nagari sing mapan ana ing Kutha Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia.

Sadurungé, perguruan tinggi iki wujud péranganing Universitas Hasanuddin (Unhas). Sanadyan wis nadeg dhéwé, kampus Peliteknik Negeri Makassar isih tetep dumunung ing pérangan sisih kulon Kampus Unhas.

Pranala njaba[besut | besut sumber]