Politèknik Negri Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Politèknik Negri Manado
Diadegaké 1987
Rèktor Ir. Jemmy Julles Rangan, MT
Lokasi Manado, Sulawesi Lor
Situs web www.polimdo.ac.id

Politèknik Negri Manado iku paguron dhuwur negri sing dumunung ing Kutha Manado, Sulawesi Lor, Indonésia. Program studi ana 14 (empat belas) program studi ya iku :

  • Jurusan Teknik Sipil :Teknik Sipil (D3), Konstruksi Bangunan (D4)
  • Jurusan Teknik Elektro : Teknik Informatika (D4), Teknik Komputer (D3), Teknik Listrik (D3 & D4)
  • Jurusan Teknik Mesin : Teknik Mesin (D3)
  • Jurusan Akuntansi : Perpajakan (D4), Akuntansi (D3)
  • Jurusan Administrasi Bisnis : Administrasi Bisnis (D3), Manajemen Bisnis (D4)
  • Jurusan Pariwisata : Perhotèlan (D3),Usaha Perjalanan Wisata (D3), Ekowisata Bawah Laut (D3)