Universitas Negeri Jakarta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Universitas Negeri Jakarta
150px
Diadegaké 16 Mei 1964
Rèktor BEDJO SUJANTO, Dr
Lokasi Jl.Rawamangun Muka, Pulogadung, Jakarta Timur
Telepon +62-21-722276[1]
Situs web http://www.unj.ac.id

Universitas Negeri Jakarta iku salah sijiné perguruan tinggi negeri kang dumunung ana ing kutha Jakaerta , Indonésia . Madeg wiwit taun 1964,

Rektorat[besut | besut sumber]

Mangsa Universitas Indonésia[besut | besut sumber]

  1. Prof.R. Sugarda Poerbakawatja Dekan FKIP Universitas Indonésia 1961 - 1963
  2. Prof. Dr. Slamet Imam Santoso Dekan FKIP Universitas Indonésia 1963 - 1964

Daftar Rektor Masa IKIP Jakarta[besut | besut sumber]

  1. Brigjen A. Latif Hendraningrat Rektor IKIP Jakarta 1964 - 1965
  2. Dra. Maftuchah Yusuf Ketua Presidium IKIP Jakarta 1966 - 1967
  3. Dr. Deliar Noer Rektor IKIP Jakarta 1.) 1967-1971 2.) 1971-1975 (2 Periode)
  4. Dr. Siswojo Hardjodipuro Pjs. Rektor IKIP Jakarta 1975
  5. Prof. Dr. Winarno Surachmad, M.Sc.,M.Ed Rektor IKIP Jakarta 1975-1980
  6. Prof. Dr. R. Soedjiran Reksosoe-darmo, M.A Rektor IKIP Jakarta 1980 - 1984
  7. Prof. Dr. Conny R. Semiawan Rektor IKIP Jakarta 1) 1984-1988 2) 1988-1992
  8. Dr. A. Suhaenah Suparno Rektor IKIP Jakarta 1992 - 1996
  9. Dr. Sutjipto Rektor IKIP Jakarta 1997 - 1999

Masa Universitas Negeri Jakarta[besut | besut sumber]

  1. Prof. Dr. Sutjipto Rektor Universitas Negeri Jakarta 1) 1999 - 2001 2) 2001-2005
  2. Dr. Bedjo Sujanto, M.Pd. Rektor Universitas Negeri Jakarta 1) 2005 - 2009 2) 2009 - ...

Jurusan Di Universitas Negeri Jakarta[besut | besut sumber]

Fakultas Ilmu Pendidikan[besut | besut sumber]

  1. Manajemen Pendidikan
  2. Teknologi Pendidikan
  3. Psikologi
  4. Pandhidhikan lan Konseling
  5. Pandhidhikan Luar Biasa
  6. Pandhidhikan Luar Sekolah
  7. Pandhidhikan Guru Sekolah Dasar (PGSD)
  8. Pandhidhikan Guru Pendidikan Anak Usia Dini (PGPAUD)

Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam[besut | besut sumber]

  1. Pandhidhikan Matematika
  2. Pandhidhikan Fisika
  3. Pandhidhikan Kimia
  4. Pandhidhikan Biologi
  5. Matematika
  6. Fisika
  7. Kimia
  8. Biologi

Fakultas Teknik[besut | besut sumber]

  1. Pandhidhikan Teknik Elektro
  2. Pandhidhikan Teknik Mesin
  3. Pandhidhikan Teknik Informatika dan Komputer
  4. Pandhidhikan Teknik Bangunan
  5. Pandhidhikan Tata Boga
  6. Pandhidhikan Tata Busana
  7. Teknik Elektro
  8. Teknik Mesin
  9. Teknik Sipil
  10. Ilmu Kesejahteraan Keluarga

Fakultas Ilmu Sosial[besut | besut sumber]

  1. Ilmu Agama Islam
  2. Pandhidhikan Geografi
  3. Pandhidhikan Sosiologi
  4. Pandhidhikan Sejarah
  5. Pandhidhikan IPS
  6. Pandhidhikan Pancasila lan Kewarganagaraan
  7. Sosiologi
  8. Hubungan Masyarakat (Public Relations)

Fakultas Basa dan Seni[besut | besut sumber]

  1. Basa Jerman
  2. Basa lan Sastra Indonésia
  3. Basa lan Sastra Inggris
  4. Basa Jepang
  5. Basa Perancis
  6. Basa Arab
  7. Seni Rupa
  8. Seni Tari
  9. Seni Musik

Fakultas Ilmu Keulah ragaan[besut | besut sumber]

  1. Sosiokinetika
  2. Somatokinetika
  3. Antropokinetika

Fakultas Ekonomi[besut | besut sumber]

  1. Akuntansi
  2. Manajemen
  3. Ekonomi lan Administrasi

Program Pascasarjana[besut | besut sumber]

  1. Program Magister (S2)

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cathtetan suku[besut | besut sumber]