Universitas Jenderal Soedirman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Jenderal Soedirman
Logounsoed1.jpg
Rèktor Prof. Edy Yuwono, Ph.D
Lokasi Jl. HR. Bunyamin, Puwokerto, Indonésia
Telepon +62 281 635292
Situs web Situs wèb UNSOED

Universitas Jenderal Soedirman ya iku universitas nagari sing manggon ing kutha Purwokerto Provinsi Jawa Tengah. Universitas iki madeg tanggal 10 Fèbruari 1961, lan resmi dadi perguruan tinggi nagari taun 1963 kanthi metuné KEPPRES. No.195/1963 lan SK Mantri No. 153/1963. Jeneng Jenderal Soedirman dijupuk saka asmané Pahlawan Nasional Panglima Besar Soedirman klairan Banyumas, papan panggonan ing ngendi dunungé universitas iki lan minangka monumèn urip tumrap jasa-jasané marang nusa, bangsa lan nagara.

Universitas jend soedirman.jpg

Fakultas, Jurusan lan Program studi[besut | besut sumber]

  • Fakultas Ékonomi
    • S1 Akuntansi
    • S1 Manajemen
    • S1 Ilmu Ékonomi Studi Pembangunan/IESP
    • D3 Akuntansi
    • D3 Kesekretariatan
    • D3 Administrasi Keuangan
    • D3 Bisnis Internasional / Manajemen Perdagangan
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Pertanian
    • S1 Agroteknologi
    • S1 Agrobisnis
    • S1 Teknik Pertanian
    • S1 Teknologi Hasil Pertanian / Ilmu dan Teknologi Pangan
    • D3 Agrobisnis
    • D3 Perencanaan SumberDaya Lahan
  • Fakultas Peternakan
  • Fakultas Biologi
  • Fakultas Sains dan Teknik
  • Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Pulitik
    • S1 Sosiologi
    • S1 Ilmu Administrasi Nagara
    • S1 Ilmu Komunikasi
    • S1 Ilmu Pulitik
    • S1 Hubungan Internasional
    • Ilmu Budaya
      • S1 Basa dan Sastra Indonésia
      • S1 Basa dan Sastra Inggris
      • D3 Sastra Inggris
      • D3 Sastra Mandarin
      • S1 Sastra Jepang
  • Fakultas Kedhokterandan Keséhatan Masarakat

Lokasi Kampus[besut | besut sumber]

Unit kagiyatan mahasiswa[besut | besut sumber]