Politeknik Negeri Ambon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politèknik Negri Ambon
Diadegaké 1985
Rèktor Ir. H. D. Nikijuluw, MT
Lokasi Ambon, Maluku
Situs web http://www.polnam.ac.id

Politèknik Negeri Ambon iku perguruan tinggi negri sing dumunung ing Kutha Ambon, Maluku, Indonésia.