Universitas Pattimura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Universitas Pattimura
Unpattismall.png
Diadegaké8 Agustus 1962
RèktorProf. Dr. Marthinus Johanes Saptenno, SH., M.Hum.
LokasiPoka, Ambon, Maluku
Situs webhttp://www.unpatti.ac.id/

Universitas Pattimura yaiku perguruan tinggi negri ing Ambon, Maluku, Indonésia, kang diadhekaké ing 8 Agustus 1962. Rektor ing taun 2016 yaiku Prof. Dr. Marthinus Johanes Saptenno, SH., M.Hum.

Fakultas[besut | besut sumber]

  1. Fakultas Keguruan dan llmu Pendidikan
  2. Fakultas Hukum
  3. Fakultas Ekonomi
  4. Fakultas llmu Sosial dan llmu Pulitik
  5. Fakultas Pertanian
  6. Fakultas Perikanan
  7. Fakultas Teknik
  8. Fakultas MIPA
  9. Fakultas Kedokteran
  10. Prodi Pasca Sarjana